perjantai 2. maaliskuuta 2012

Anopeista parhain

Vieläkö muistatte tämän?


Muutamia vuosia (olikohan vuosi 2005?) julkaistu huippuhauska elokuva tulevan anopin ja miniän taisteluista. Olen katsonut monta monituista kertaa, ja aina tämä elokuva saa hymyilemään. Ja kiittäämään siitä, ettei itsellä ole yhtä hullua anoppia. Itse asiassa paljon parempaa anoppia en voisi toivoa. Tuleva anoppini on paljossa mukana ihan arkielämässämme, ja osittain hänen takiaan muutimme pohjoisesta etelämmäs. Anopin kanssa vietetään joulut, juhlat, syödään silloin tällöin sunnuntaipäivällistä, käydään ostoksilla, jutellaan niitä näitä ja suunnitellaan häitä. Oma äitini ei voi tietyistä syistä hääjuhlan suunnitteluun osallistua, joten on kiva suunnitella kaikkea "melkein äidin" kanssa. Tilanne voisi olla myös tämä:

                                                                                (she-nanigans.net)

Tai tämä..

                                                                           (eurweb.com)

Hih, millaisia anoppeja teillä on? Ja jos ette ole vielä katsoneet tuota Anoppi on pahin-leffaa, katsokaa ihmeessä..osaa kummasti arvostaa sitä omaa miehen äitiä :)

2 kommenttia:

  1. Sulla on kyllä huippu anoppi! Onhan mullakin anoppi, öö huippu, no on anoppi kuitenkin, eikä huonoimmasta päästä hänkään =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotetaan vaan aikaa kun meistä itsestämme tulee anoppeja, toivottavasti sitä osaa olla se herttainen pullantuoksuinen anoppi.. :)

      Poista