sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Bad hair day..every day

Aaaaapuuuvaaaa!! Nyt on totaalinen kriisitilanne! Nimittäin paha pääongelma. Googlettelin juuri hääkampauksia ja voih mihin masennuksen syviin syövereihin jouduinkaan.. Tukkani näyttää tällä hetkellä karmaisevasti tältä (ja nyt kaaso jos luet tätä niin laita silmät kiinni, näet sitten muutaman viikon päästä ihan livenä ;) ) :



Juu-uh, ihan on niinkuin meikäläisen pää, paitsi että olen hiukseni ovat huomattavasti lyhyemmät, mutta sama tyvikasvu löytyy (tiedän, tiedän, tälle ei ole olemassa hyväksyttävää selitystä..kävisikö se että ei vaan ole ehtinyt? Ei taida käydä..). Omistan siis lyhyen vaalean hiuskuontalon jota yritän epätoivoisesti kasvattaa. Eli tällä hetkellä tilanne on se että malli on ylikasvanut, väri on ylikasvanut ja morsian on ylitympääntynyt. Hiusteni pituus oli jo suht koht hyvänmittainen tuossa syksyllä, kunnes kyllästyin kasvattamaan ja leikkasin taas lyhyen mallin. No kuinkas sitten sattuikaan, mies päätti kosaista viiko hiustenleikkuun jälkeen ja siitä alkoi taas armoton kasvatusoperaatio (tiukassa istuu se ajatus että hääpäivänä täytyy olla kunnon kampaus). Aluksi ajattelin että nou hätä, voihan sitä lyhyelläkin tukalla naimisiin mennä..mutta mutta. En ole vielä tähän päivään mennessä löytänyt yhtään ainoaa kivan näköistä hääkampausta lyhyelle tukalle, vaikka kuinka yritän netissä surffailla ja etsiä. Onko kellään ideoita mistä löytyisi kuvia jotka eivät näytä suoraan jostakin 80-luvulta repäistyiltä tai ole jotenkin ultrasuperhypermoderneja joka suuntaan vinksottavia toispuoleisia kummajaisia?
  Koska en ole löytänyt lyhyen tukan kampausta, päätin kasvattaa hiuksia niin paljon kuin vuodessa pystyn, ja miettiä sitten mitä tehdään. Leikataanko kivaan malliin, laitetaanko pidennykset vai muokataanko esim. clip-on:eilla hääpäiväksi upea kampaus. Tämä kasvatusvaihe on vaan äärimmäisen rasittavaa, varsinkin nyt kun hiukset eivät vielä ihan yllä kiinni, mutta auki ollessaan ne näyttävät linnun takalistolta..nätisti sanottuna..joka ikinen aamu tuherran luvattoman pitkän ajan föönin, kihartimen ja kaikkien mahdollisten aineiden kanssa jotta saan edes jollain tavalla huijattua tukan näytämään paremmalta. Ja tuo juurikasvu, voi juma. Oma vika, tiedän, mutta en vain ole saanut aikaiseksi värjätä kun muutenkin koko kuosi on niin hirveä. Aiemmin minulla on ollut pitkä punainen tukka, ja yhtenä vaihtoehtona voisi olla hiusten värin totaalinen muuttaminen takaisin punaiseen. Äh, en tiedä, mutta katsokaa nyt näitä netistä löytyneitä kuvia, mulla ainakin tulee Dallas ja Dynastia näistä mieleen:







Ja tuo ensimmäisen kuvan kampaus ei kyllä mun mielestä ole millekään lyhyelle hiukselle, vaan puolipitkälle..Missä kaikki oikeasti lyhyen tukan kampaukset luuraa?? Taidan jatkaa kasvattamista ja siirtyä ihailemaan kunnon nutturamalleja..

4 kommenttia:

  1. Aivan mahtava tyvikasvu eka kuvassa ja oletettavasti siis sulla melkein yhtä mahtava =) Lupaan yrittää jotakin tehdä sille kun nähdään. Nyt vaan miettimään punainen vaiko vaalea!

    Olen melko varma, ettei sua miellyttävää kampausta ole lyhyelle tukalle... Siispä ei muuta ku armotonta kasvatusta vielä vuosi. Kyllähän se varmasti 15 cm ehtii kasvaa. Joo tiedän, ettei auta yhtään lohdutella =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiunamiuna, trust me, se on vielä pahempi kuin tuossa kuvassa :) Kokeillaan vaaleaa ja laitetaan punaiseksi jos ei onnistu :)

      Poista
  2. Clip-onit vaan lisäksi ja kiva kampaus niiden avulla. Yllättävän hyvin niillä pystyy huijaamaan, jos kampaaja on taitava. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin vähän ajattelinkin, ja mietin myös että ne clip-onit ois tosi kätevät käytössä sitten häiden jälkeenkin. Pelastaisi monta bad-hair-day-päivää :)

      Poista