perjantai 2. maaliskuuta 2012

Vapaapäivä!

Ihanaa, tänään pidin töistä ylimääräisen vapaapäivän. Normaalistihan teen töitä kuusi päivää viikossa, välillä pidempiä ja välillä taas lyhyempiä päiviä, mutta oli ihan parhautta nukkua myöhään, juoda aamukahvit rauhassa lehden kera ja vasta sitten suunnitella päivän ohjelmaa. Kummasti ne tunnit vaan vilahtivat ohi, eikä ole kyllä yhtään perjantaiolo..mikä siinä on että vapaapäivinä aika vaan hujahtaa ohi, töissä ollessa taas välillä tuntuu ettei kello matele yhtään eteenpäin.

Mukavan vapaapäivän kruunasi sähköposti graafikolta, meidän kutsujen ensimmäinen vedos saapui. Jipii, innosta hihkuen avasin sähköpostin ja voi ihanuus mikä siellä odottikaan! Kutsut olivat jo tässä vaiheessa paljon parempia kuin olisin voinut kuvitella, tosin kyseessä on vielä raakile jota muokataan ja tehdään lisäyksiä. Eikä painattaminen onnistukaan ennenkuin saadaan hääpaikasta varmistus (meillä siis kaksi paikkaa kiikarissa joista toinen jo alustavasti varattu mutta toisesta odotetaan tarjousta, siitä sitten enemmän myöhemmin). Myös infolehtinen on vielä alkutekijöissään, mutta oli ihanaa fiilistellä kuvia ja nähdä mihin suuntaan ollaan menossa. Jotenkin kutsuraakileen näkeminen toi häät taas askeleen lähemmäksi, vaikka vielä vuosi pitääkin odotella. Ja kävi kyllä mielessä, että ollaanko ihan pöhköjä kun nyt jo kutsuja väkerretään, mitä olen muiden blogeja lukenut niin aika monet jättävät kutsujen teon sinne viimeisen puolen vuoden projekteihin. Noh, toisaalta hyvä saada ajoissa valmiiksi, kutsujen olisi tarkoitus lähteä eteenpäin jo syksyllä (noin puoli vuotta ennen häitä) ja v.p. tulee olemaan näillä näkymin marraskuussa, jotta osataan suunnitella juhlatilan käyttö ajoissa ja ilmoittaa pitopalvelulle oikea henkilömäärä. Laittelen kutsuista kuvaa kunhan saadaan vähän valmiimpi versio, mutta sen verran paljastan että haluttiin talvihäiden näkyvän myös kutsujen koristeluissa. Väreinä käytämme  valkoista, hopeaa ja mustaa, ehkä aavistus turkoosia joukkoon. Tässä alla muutamia myös ihania kutsuja, suunnaton vääryys ettei näitä kaikkia voi saada!
                                                                        (zazzle.com)






                                                             (weddinginvitations21.com)


                                                       (ivyellenweddinginvitations.co.uk)

                                                                                         (dochelle.com)


                                                                   (jamene.com)

                                                                                              (chicink.com)

                                                                                          (paperolive.com)

Tuon viimeisen kuvan tyylisiä "kuoria" ajattelin ensin meidänkin hääkutsuille, mutta sitten järki voitti. Nykyisillä postimaksuilla olisi tullut järjettömän kalliiksi pelkkä kutsujen postittaminen, saatikka että nuo olisi vielä täytynyt erikseen pakata johonkin pahvirasiaan ettei ulkonäkö Itellan kuljetuksesta kovasti kärsisi. Joten tyydymme tavallisiin kustomoituihin kirjekuoriin, lähetetään sitten vaikka kutsut 50-v. hääpäiväjuhlille tuollaisissa ökypaketeissa ;)

Mitä muuten olette mieltä, onko ihan järjen köyhyyttä teettää kutsut jo tässä vaiheessa valmiiksi? Milloin te tilaatte/teette ja lähetätte kutsut?

Nyt vaapaaillan viettoa jatkamaan, oman kullan kainaloon sohvalle ja elokuva pyörimään :) 

p.s. Oon näköjään vieläkin ihan onneton tunari valillä tämän koneen kanssa, älkää välittäkö jos tekstikoko muuttuu tai kuvien alla olevat nettiosoitteet on sijoitettu mihin sattuu. Yritän petrata, ehkä joku kaunis päivä saan kaikki osumaan kerralla kohdilleen ;) 

2 kommenttia:

  1. Oo miten kauniita !! Me ei aikanaan ehditty noin tarkkaan miettiä kutsuja sun muita ja aika pieni oli budjettimmekin. Opiskelija toinen ja toinen vastavalmistunut silloin :) mukavaa viikonloppua ja tsemppiä järjestelyihin !

    Laapa
    Laapalaura.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laapa :) Kauniita on minustakin, tosiaan harmi ettei noita kaikkia saa..ja tässä tuppaa suunnitelmat vähän leviämään kun on vuosi aikaa hioa yksityiskohtia ;) Mukavaa viikonloppua sinullekin ja kiva kun tulit lukemaan blogiani :)

      Poista