tiistai 6. maaliskuuta 2012

Hääkarkit vai karkkibuffet?

Yhdestä päänvaivasta kun pääsee niin tilalle löytyy uusia monin verroin. Tällä kertaa mietiskelyä aiheuttaa hääkarkit, tai ylipäänsä se tuleeko meille moisia vai ollaanko ajan hermolla ja päädytäänkö tällä hetkellä suurta suosiota niittävään karkkibuffettiin. Buffet on ajatuksena todella kiva, voin jo nähdä sieluni silmin kuinka nätisti erilaiset herkut saisi aseteltua maljoihin ja koristeltua koko pöydän teeman mukaisesti hopealla ja valkoisella. Vähän jotain tähän tyyliin:

                                                                (bridaltweet.com)

                                                         (classifieds.weddingbee.com)

                                                                              (gallery.weddingbee.com)


                                                                                    (projectwedding.com)

  Toisaalta taas mietin miten karkkibuffet uppoaisi vieraskuntaamme, lapsia ei siis häihimme ole tulossa kuin muutama joten aikuisporukalla mennään. Toki maistuuhan se makea aikuisillekin, mutta olisiko silti järkevämpi tyytyä ihan perinteisiin hääkarkkeihin, laitettuna nätteihin rasioihin jokaisen istumapaikan kohdalle?

                                                        (designerchaircoverstogo.com)

                                                                                 ( myweddingfavors.com)




Varsinkin tuo ylimmäinen rasia miellyttää kovasti silmää. Näihin rasioihinhan voisi piilottaa joko kourallisen erilaisia karkkeja, suklaakonvehteja tai jos oikein haluaa hurjastella niin hääparin nimellä painatettuja häämakeisia. Olisihan se aika hienoa, popsia nameja missä lukee oma nimi ;) Ja jotenkin tuntuu että vieraamme ehkä osaisivat arvostaa näitä enemmän kuin karkkibuffettia..täytyy nyt vielä harkita, tällä hetkellä kallistun hääkarkkirasioiden puolelle mutta vielä olisi reilu puoli vuotta aikaa miettiä. Onko teille tulossa hääkarkit vai buffet? Ja jos olette päätyneet karkkibuffettiin, niin otan ilolla vinkkejä vastaan :)





                                                                                        

4 kommenttia:

  1. Meillä oli karkkibuffet, käy ihmeessä katsomassa kuvat ja lukemassa postaus: http://blackblingwhite.blogspot.com/search/label/karkkibuffet

    Häissämme oli sata henkeä joista lapsia tasan kolme. KAIKKI karkit menivät ja niitä oli paljon. Vieraat olivat ihan fiilareissa buffetista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tanja linkistä, muistelinkin lukeneeni että teillä karkkibuffet oli menestys :) Nyt aloinkin miettimään että buffet olisikin ihan hyvä idea "aikuisten" juhliin, ja plussana vielä että buffettiin saa esille montaa laatua nameja toisin kuin hääkarkkirasioihin. Mies nyt ei karkeista niin välitä, mutta onneksi morsian ja puoli hääseuruetta tunnustautuvat sokerihiiriksi, joten eiköhän mekin saada namivuori tuhottua :)

      Poista
  2. Peesaan Tanjaa! Karkkibuffetin tarjoamukset käyvät kaupaksi. Minullahan ei ole omista häistä kokemusta mutta käyn paljon häissä joten todisteita on! Olen nähnyt jos jonkinlaisia karkkibuffetteja (upeista itsetehdyistä suklaakonvehteista perinteisiin irtokarkkeihin ja kaikkea siltä väliltä), ihania ovat olleet kaikki ja saaneet veden kielelle - minulle ja muillekin! Eli omiin häihini tulisi ehdottomasti karkkibuffet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuike :) Taidankin olla entistä varmempi nyt tuosta karkkibuffetista, varsinkin kun sain sinulta ja Tanjalta niin hyviä kommentteja siitä. Listasin jo muutamia ehdottomia herkkuja mitä haluan buffettiin, loput päätetään miehen kanssa kunhan saamme "koe-erät" maisteluun..hyvä syy lipsua vähän dieetistä ja nautiskella herkuista edes yhden illan ajan :)

      Poista