torstai 8. maaliskuuta 2012

Meissä kaikissa asuu pieni bridezilla..joohan?





                                                                   (m.journalistiliitto.fi)

Huh huh mikä päivä takana..Yllä oleva kuva kertoo varmaan kaiken. Pää kolmantena jalkana juostu paikasta toiseen, tavattu asiakkaita, neuvoteltu, hoidettu pino paperihommia ja valmisteltu huomista työpäivää. Viimeisin tekstiviesti asiakkaalta pärähti juuri puhelimeen, jospa nyt jo pääsisi rauhoittumaan illan viettoon ennen huomista puristusta. Edessä huomenna yhdet messut, muutamat asiakastapaamiset ja sitten voisikin siirtyä hyvissä ajoin kotipuoleen. Kiirettä tai ei, kivaa on silti töissä ja tulipa tässä just mieleen etten ole ehtinyt hääjuttuja miettiä koko päivänä..siis WHHAAAATTTT?? Harvinaista minulle, yleensä aloitan päivät aamukahvin kanssa lukemalla kanssasisarien blogeja ja selailemalla netistä kaikkea mahdollista häihin liittyvää..

Itse asiassa olen vähän odottanut sitä hetkeä, jolloin tulee väsyminen/kyllästyminen häiden suunnitteluun. Mitä muiden blogeista olen lukenut, niin aika monella on tullut jossain vaiheessapieni breikki suunnitteluun ja ylipäänsä häiden ajatteluun. Jotenkin ajattelen että se kuuluu asiaan, aika intensiivistä häiden järjestely nimittäin on joten en yhtään ihmettele jos kaipaa välillä jotain muutakin ajateltavaa. Toki täytyy kyllä tunnustaa, että peli taitaa olla minun kohdallani menetetty ja häähöperyys ottanut totaalisen vallan.. Jaksaisin lukea häihin liittyviä juttuja vaikka vuorokaudet läpeensä,  suunnitella pienimpiäkin yksityiskohtia päivätolkulla ja ideoida uusia mahdollisia asioita häihin jatkuvalla syötöllä. Joten täten seuraa tunnustus: minussa (kin) asuu pieni Bridezilla. Kyllä. Valitettavasti. Pyydän jo tässä vaiheessa anteeksi kaikilta läheisiltäni, yrittäkää kestää :) Ehkä en bridezillana ole ihan pahimmasta päästä, en kiukuttele, raivoa, uhkaile, itke tai muuten käyttäydy täysin järjettömästi (ainakaan kovin usein), mutta häistä riittäisi juttua kaikille ketkä jaksaisivat kuunnella. Mies-raukka on ainakin täysin kyllästetty satiinilla, hunnuilla, kukkavalinnoilla, menuehdotuksilla ja vieraslistoilla, hän kysäisikin yhtenä päivänä mitä ihmettä teen sitten kun häät ovat ohi? Jäin itsekin pohtimaan sitä, mitä tosiaan sitten kun kaikki tämä suunnittelu on tullut tiensä päähän ja melkein puolentoista vuoden urakka kulminoitunut yhteen elämämme tärkeimmistä päivistä? En edes uskalla ajatella aikaa sinne asti, nautin nyt vaan tästä tilanteesta ja hetkestä, ja yritän säästää miehen hermoja kirjoittelemalla tänne kaikki ne mahdolliset ja mahdottomat ajatukset joita päässä pyörii. 


Ai niin, tämän melko turhanpäiväisen kiire-bridezilla-höpötyksen päätteeksi ihan oikeaakin asiaa. Olen yrittänyt saada muutamalta palveluntarjoajalta tarjouksia viikkokaupalla enkä voi ymmärtää miksi sähköposteihini ei vastata?? Oletteko te törmänneet samanlaiseen toimintaan? Yhdeltä palveluntarjoajalta olen odottanut tarjousta jo viime marraskuusta lähtien, ja toisen yrityksen piti lähettää helmikuun loppuun mennessä tarjous palveluistaan, mutta eipä ole näkynyt eikä kuulunut. Olen muutamaan otteeseen ystävällisesti lähestynyt sähköpostilla ja tiedustellut oavtko he mahdollisesti ja ylipäänsä ehtineet miettiä tarjoustaan, mutta edes näihin posteihin en ole vastauksia saanut. Tuntuu jotenkin niin turhauttavalta, varsinkin kun kyseessä eivät ole mitkään pikkusummat vaan puhutaan tuhansista euroista..Raivostuttaa, turhauttaa, tympäsee, ärsyttää ja mitähän kaikkea vielä. Täytynee varmaan alkaa katsella vaihtoehtoisia tahoja näiden alkuperäisten tilalle, jos ei kohtuullisessa ajassa saa edes sähköposteihin vastausta niin miten voin luottaa siihen että kaikki menee hääpäivänä niinkuin pitääkin eivätkä nämä "palvelualan ammattilaiset" tee silloinkin ohareita? Murrrr...



 

4 kommenttia:

  1. Olen huomannut ihan saman jutun - etenkin palveluntarjoajat, jotka ovat jo kysytylle päivälle varattuja, eivät vaivaudu edes vastaamaan sähköpostiin :/ Tämä "hääala" kun tuntuu olevan sellaista, ettei asiakaspalveluun ainakaan ns. "ei-asiakkaiden" suuntaan välttis kiinnitetä hirveästi huomiota - ehkä miettivät, että "kerranhan vaan häitään viettävät, joten turha vaiva vastata, jollen ehdi/jaksa/whatever". Mutta tuleehan niitä muitakin juhlia ja tilaisuuksia kuin häät - ja näiden palveluntarjoajien yli on kyllä vedetty pitkä musta raksi, jotka useammista kyselyistäkään huolimatta eivät ole vaivautuneet edes kieltäytymään kohteliaasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot Krista ihan oikeassa, sähköposteihin vastailu tuntuu olevan luokattoman huonoissa kantimissa..ja harmi kun nämä firmat eivät ymmärrä sitä että huono palvelu kantautuu kyllä puskaradion kautta todella laajalle. Itse ainakin muistan aina ne firmat joilta olen saanut hyvää palvelua, samoin kuin ne mitä en ikinä suosittelisi kellekään. Ja jotenkin tuntuu hölmöläisen hommalta "ruinata" tarjousta moneen otteeseen sähköpostilla..noh, kuten todettu niin onneksi alalla toimii myös monia hyviä firmoja, joita uskaltaa hyvillä mielin suositella kaikille ystäville ja tutuille :)

      Poista
  2. Meille tuli tarjous puoli vuotta myöhässä häädj palvelulta! olivat kuulemma pistäneet väärään mappiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu samanlaisen selityksen sain sieltä itsekin, tosin meidän tarjous oli vain hukkunut jonnekin..lupasivat laittaa tarjouksen uudelleen kolme viikkoa sitten mutta eipä ole vieläkään kuulunut..

      Poista