keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Maistuis varmaan sullekin..

Ja maistuis kyllä tällä hetkellä mullekin. Hääkakku nimittäin. Eikä mikä tahansa hääkakku vaan ehkä maailma paras kakku, nimittäin tämä:


Arvaatteko mikä kakku on kyseessä? Pohjoisesta kotoisin olevat tämän varmaan tunnistaakin, kyseessä on Katri Antellin Omenahyve (kuva Antellin sivuilta). Ai ai ai kun se on NIIIIIIN hyvää! Itse olen pohjoisesta kotoisin ja jotenkin tämä kakku on iskostunut muistin syövereihin, ei ole häitä ilman tätä kakkua..mieshän on tietenkin ihan kuutamolla tästä, hänen mielestään kakku kuin kakku kelpaa mutta kun morsiamen mielestä tämä on vaan saatava. Haasteita aiheuttaa pikkuisen kakun saaminen tänne etelään, onkohan Antellilla kotiinkuljetusta lentoteitse? :)

2 kommenttia:

  1. Ei pienintäkään ongelmaa saada kakkua sinne ;)Tuonko maistiaisia kun näemme seuraavan kerran? Mukava blogi, mua nauratti hirrweesti ne 25 faktaa!!!

    VastaaPoista
  2. Varmaan nauratti ainakin se viimeinen kohta ;) Ai kun ois ihanaa jos viitsisit käsilaukkuun kääräistä palan jos toisenkin, saisi tuo sulhokin maistella maailman parasta kakkua :)

    VastaaPoista