tiistai 28. helmikuuta 2012

Voi apua..

..mikä ihana talvikeli! Liukastelin autolla tuulessa ja tuiskussa matkalla asiakkaiden luota toimistolle, ja mieleen tuli ihan muutaman kerran että voisi sitä jossain vähänkin lämpimämmässä asua. Ei varmaan teillä ole tullut sama mieleen kertaakaan?;) Pienenä aasinsiltana tästä myräkästä aloinkin miettimään tulevaa häämatkaa ja kohdetta. Tästä asiasta on miehenpuolikkaan kanssa keskusteltu aika lailla tiiviisti, onneksi ollaan melkein täysin samoilla linjoilla. Päämäärä on siis paikka missä on mahdollisimman lämmintä, mutta kuitenkin aktiviteetteja tarpeeksi sillä mieheni ei ole mikään rannalla makoilija (jo ihan ihonkaan puolesta, sillä hän tuppaa palamaan aina eikä juuri koskaan rusketu) vaikka itse kyllä tykkään siitäkin. Kaupunkilomat ovat ihan nounou meille, emme kauheasti tykkää kierrellä katuja, museoita, katsella rakennuksia ja nähtävyyksiä, vaan haluamme rentoutua oikein kunnolla ja olla vaikka tekemättä mitään jos niikseen tulee. Alunperin ideoita oli monia, ja vietin lukemattomia tunteja nettiä selaten ja eri kohteita sekä matkantarjoajia vertaillen. Tällaisia me mietimme:


Osa varmaan tunnistaakin, kyseessä on Malediivit ja siellä ah, niin ihana viiden tähden kohde. Kaikki kuvat ovat Finnmatkojen sivuilta, mietinnässä oli  ensin omatoimimatka mutta nyt alamme kallistua valmispaketin puoleen. Helppoa, nopeaa, ja kaikki valmiiksi järjestettyä..Malediivit siis viehätti monellakin tapaa, mutta muita kohteita nousi myös esille:



                                         
                                      Aina niin ihana Thaimaa..


                                                   (kuva rantapallo.fi)
                                     
                                         Dominikaaninen..

Näistä kuvista varmaan selviää aika hyvin mitä etsimme. Lämpöä, toimintaa, hyvää ruokaa ja lekottelua. valinnanvaikeus meinaa vaan iskeä, maailmassa olisi paljon niin ihania kohteita että olen kuin pikkulapsi karkkihyllyllä..mistä näistä nyt sitten osaa valita sen parhaimman ja unohtumattomimman? Thaimaa on tällä hetkellä noussut hieman ylitse muiden, olen aiemmin hurjassa (?) nuoruudessani ollut reppureissulla siellä ja viime syksynä kävimme pari viikkoa lekottelemassa Phuketissa koko perheen voimin..Mitä luulette onko Thaimaa ihan liian itsestäänselvä ja tylsa valinta? Onneksi aikaa on miettiä vaikka kuinka, häämatkalle lähdemme heti häiden jälkeisellä viikolla maaliskuussa joten luotan siihen että ainakin jonnekin tuohon ajankohtaan päästään..jos ei muualle niin ainakin Silja Linella on aina tilaa ;)
                                   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti