tiistai 28. helmikuuta 2012

Mistä näitä kiloja oikein tulee?

Plop, plop, sanoo plussapallo ja sellaiseksi välillä kyllä itsensä tuntee. Virallisestihan morsiusdieetti (kauhea sana!) alkoi kuusi viikkoa sitten. Ohjelmistossa on ollut lenkkeilyä, lenkkeilyä ja lenkkeilyä..ja ainiin lenkkeilyä :) Ja ehkä vähän ruokavalion seurantaa. Tavoite olisi siis pudottaa häihin mennessä (tai mieluummin vuodenvaihteeseen mennessä) sellainen rapiat 16 kiloa. Pala kakkua, vai mitä? Nooot!!! Ainakaan mulle. Kiloja tippuu tuskastuttavan hitaasti, tähän mennessä olen karistanut neljä mutta aikasta pitkä matka on vielä tarvottavana..Huokaus. Miksi miehillä on aina helpompaa (*rypee marttyyriydessä*)? Elämän yksi suuria epäreiluuksia on lähteä lenkille kun toinen jää sohvalle makaamaan seuranaan leffa ja sipsit..

                                          (kuva lainattu googlen syövereistä, en löytänyt enää mistä!)

4 kommenttia:

  1. Kiva uusi blogi Sinulla! :) Mukava päästä seuraamaan muiden hääfiilistelyä, vaikkei itsellä vielä häitä tiedossa olekaan. Tervetuloa lukemaan myös minu blogiani!

    PS. Tsemppiä kovasti diettiin. Onnistut ihan varmasti tavoitteessasi, ja melkeinhän siitä on jo neljäsosa saavutettu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rimma! :) Kovasti tässä tsempataankin, eiköhän lopussa kiitos seiso kun jaksaa ahertaa.. :) Kävin kurkkaamassa sinunkin blogiasi, laitankin sen samantien luettavien blogien listaan :)Minustakin tosi kiva seurata muiden hääjärjestelyjä, ja kaikkea muutakin arkipäivän iloja ja murheita. Ja kiva kirjoittaa blogia kun tietää että edes yksi lukija seurailee taustalta :) Kiitos kun kävit.

      Poista
    2. Kiitos :) Minäkin liityn sinun lukijaksesi. Ja todellakin on kivempi kirjoittaa blogia ja jakaa omia juttujaan, ku tietää ettei ihan itsekseen niistä tarvi höpistä :D

      Poista
    3. Tervetuloa vaan lukijaksi :)

      Poista