maanantai 27. helmikuuta 2012

Faktoja kehiin

Näin jossakin blogissa (anteeksi en nyt muista missä!) hauskan listan faktatiedoista koskien blogin kirjoittajaa. Hauska oli lukea kaikkea pientä nippelitietoa, joten beware, here they come!

1. Olen armoton siivous/siisteyshullu..menetän järkeni jos tavarat ovat epäjärjestyksessä, pyykkiä pesemättä tai vaikkapa pölyhiukkanen löytyy jostain. Ei ole mitään ahdistavampaa kuin maata sohvalla ja huomata miljoonia kohtia mitä pitäisi siivota. Siispä siivoan ensin ja makaan vasta sitten sohvalla :) Sulhoparkani on hermorauniona tämän manian keskellä..

2. Sain ensimmäisen ja elämäni ainoan lempinimeni jo edesmenneeltä mummoltani. Siksi se onkin niin rakas, ja käytän sitä itse vaikkei kukaan muu käyttäisikään.

3. Tykkään ihan hulluna tomaattikeitosta. Tarviiko tämä enempää selittelyjä, se vaan on niin hyvääää!!

4. Inhoan ja pelkään kuollakseni kaikkia ötököitä, varsinkin hämähäkkejä. Asuimme aiemmin rivarin päädyssä, ja koko kesän sekä syksyn ajan isot karmeat lukit rynnistivät sisälle asuntoommee.. hyi kauhea, vieläkin puistattaa :(

5. En koskaan käytä hissiä, ellei ole kyse äärimmäisestä hädästä. Tämä juontaa juurensa ahtaan ja suljetun paikan kammooni (mistä näitä kammoja oikein tulee..plop plop!) Oli aikasta lystiä lukiolaisena jakaa Hesaria keskellä yötä kerrostaloihin, joissa oli 8 tai 9 kerrosta. Joka rapussa. Joka talossa. 5 tuntia kesti kiertää jakoalue. Arvatkaa olinko timmissä kunnossa..

6. Rakastan juustoja. Ja ihan sama millaisia. Kunhan paketissa lukee JUUSTO niin meikäläinen on myyty.

7. Halusin isona lääkäriksi. Kävinkin lukion jälkeen pääsykokeissa ja jäin puolen pisteen päähän. piti hakea uudestaan, mutta..noh, sanotaanko näin ettei musta lääkäriä tullut..ainakaan vielä :)

8. Lempivärini on turkoosi. Sitä ei kuitenkaan tulla häissämme näkemään, vaan hopeaa ja valkoista. Mitkä btw ovat toiset lempparini.

9. Lempparijuomani on Pepsi Max. Tuleva anoppi aina kauhistelee ja varoittelee makeutusaineiden haitoista (joimme joskus ämpärikaupalla kyseistä limua), mutta kun se on niin hyvää..aika radikaalisti ollaan tätä addiktiota saatu aisoihin, nyt yksi pullo kestää jääkaapissa jopa kauemmin kuin kymmenen minuuttia.

10. Minulla on äärettömän hyvä muisti. Siis oikeatsi äärettömän hyvä. Hyvä minulle, huono miehelle ;)

11. Jos asuisin jossain muualla kuin Suomessa, käyttäisin aina huippukorkeita korkkareita ja hametta. Valitettavasti -30 astetta tuo pienet rajoituksensa tähän..

12. Kiroilen välillä turhankin helposti. Tiedän, ei mikään kehumisen aihe mjutta kun se vaan aina jotenkin lipsahtaa..

13. Jos saisin valita, niin valvoisin aamuyöhön asti ja nukkuisin puoleenpäivään. Se ei vaan ole mahdollista, johtuen sekä työstä että lapsista.

14. Haluaisin matkustella koko ajan. Rakastan lentokenttäelämää,lentämistä ja sitä tunnetta kun astuu ensi kerran vieraan maan kamaralle. Ja mielellään lämpimään, kiitos!

15. En osaa ostaa verhoja. Jotenkin tuo on sellainen osa-alue ettei vaan luonnistu. Mutta eikö säleverhot aja ihan hyvin asiansa ilman jotain roikkuvia härpäkkeitäkin, eiks juu?

16. Olen mielestäni ihan kohtuuhyvä leipomaan ja kokkaamaan. Ainakin omasta mielestäni, eikä tuo perhekään näytä huonompaa tykkäävän.

17. Olen ikuisella laihiksella. Enemmän tai vähemmän. Ja se on välillä tosi rasittavaa, kun muistan ulkoa suurinpiirtein kaikkien ruoka-aineiden ravintoarvot.

18. En voisi tehdä kahdeksasta-neljään-työtä. Nykyisessä työssäni työajat ovat hyvin joustavat, ja töitä paiskitaan muulloinkin kuin arkena. Välillä lyhyempiä päiviä, kiireaikaan taas sitten pitkiä pitkiä pitkiä..

19. Päätin tulevien lasteni nimet joskus kymmenvuotiaana. Kirjoitin ne myös ylös päiväkirjaani. Eipä kyllä yksikään niistä osunut oikeaan..

20. Olen elokuvahullu. Ja mieheni myös. Keräilemme hyviä elokuvia, ja kävisimme elokuvateatterissa varmaan jatkuvasti ellei pienet lapset hieman rajoittaisi näitä aikatauluja. Hyllystämme löytyy vajaa 800 dvd:tä.

21. Juon paljon kahvia. Ei varmaan pari litraa päivässä riitä mihinkään. Vatsahaavaa odotellessa ;)

22. Oon katsonut kaikki Salkkareiden jaksot. Kesätauko on ihan painajaista.

23. En ole millään tavalla taiteellisesti lahjakas. En osaa pirtää, maalata, musisoida tai laulaa. Haluaisin kyllä kovasti, mutta minkäs tiikeri juovilleen mahtaa.

24. Minulla on kuntosalijäsenyys, ja salilla olen viimeksi käynyt..ööö...joskus viime syksynä. Mutta saanko armoa jos kerron että käyn melkein joka päivä lenkillä? :)

25. Ja nyt sitten viimeinen muttei vähäisin..tattadadaadadaa!!Tässä se tulee: Inhoan piereskelyä ja röyhtäilyä (on vähän OT kun  kyseessä on hääaiheinen blogi, mutta tämä on syvin inhon kohteeni..). Anteeksi vaan, mutta en vaan voi sietää. Auttaisko siedätyshoito?

Huh huh, siinäpä nyt oli muutama enemmän tai vähemmän tärkeä tietoa tästä blogin kirjoittajasta. Saa kysellä jos haluatte tietää vielä muuta :)

2 kommenttia: