keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Kukilla vai ilman?

Hämmästyttävää kuinka monella morsiolla on suhteellisen selvät sävelet kukkien suhteen. Hämmästyttävää siinä mielessä, ettei minulla ole vielä hajuakaan missä roolissa kukat häissämme näyttelevät. Vai tuleeko niitä ollenkaan, sekin on vielä epäselvää. Tietenkin haluan morsiuskimpun, yksinkertaisen ja tyylikkään, mutta alunperin suunnittelin ettei juhlatilaamme tule muita kukkia kuin ehkä buffetpöytää koristamaan yksi asetelma. Tuleva anoppi puolestaan oli sitä mieltä että kukkia tarvitaan koristeiksi pöytiin, jolloin aloin miettimään pitäisikö sittenkin hommata edes jonkinnäköiset asetelmat. Kukathan kuuluvat häidemme alati paisuvassa budjetissa siihen pihistys-osioon, eli koska en itse pidä niitä kauhean tärkeinä, niin en ole myöskään valmis uhraamaan satoja ja taas satoja eurojakukkiin jotka muutaman päivän kuluttua heitetään roskikseen. Ja toisaalta talvihäissä tunnelmaa luovat kynttilät, joita ajattelin käyttää runsaasti pöydissä. Asiaa mietittyäni kallistun ehkä siihen alkuperäiseen ideaan että kukat jäävät hankkimatta..joka tapauksessa morsiamen kimpuksi olen ajatellut jotain tällaista:

(kuva täältä)
(kuva täältä)(kuva täältä)


(kuva täältä)

(kuva täältä)

(kuva täältä)

Eli melkoisen yksinkertaista ja valkoista, en vielä tähän päivään mennessä ole löytänyt muuta väriä mikä miellyttäisi ja mitä tahtoisin sekoittaa kimppuuni. Toisaalta taas löysin etsystä aivan ihania silkkikukista ja "timantti"koruista tehtyjä kimppuja, kurkatkaa vaikka:(kuva täältä)

(kuva täältä)

(kuva täältä)

Näitä ihanuuksia löytyisi netistä vaikka millä mitalla, ja voin kyllä sanoa ettei näiden kohdalla ole yksinkertaisuudesta tietoakaan..on bling-blingiä vaikka muille jakaa. Mikäli kimput näyttävät luonnossa puoliksikaan yhtä hyviltä kuin kuvissa, niin tämä morsio on myyty. Nyt täytyisi vielä suostutella sulhanen näiden kimppujen kannalle, ensimmäinen kommenti hänen suustaan kuvia katsottaessa oli " aivan hirveitä". Siis miten niin??? Ainakin tämän morsion mielestä superihania..Nyt jos koskaan tarvitaan hyviä vinkkejä miten tämä kukkaongelma ratkaistaan, löytyykö keltään?

6 kommenttia:

 1. Kun talvihäistä on kyse niin täysin valkoinen morsiuskimppu on mielestäni loistava valinta ja se on aina yhtä elegantti. Pöytien koristelun voi toteuttaa ilman kukkiakin. Kynttiläthän ovat siinä oivin vaihtoehto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin Katja ajattelinkin, valkoinen miellyttää muutoinkin silmää niin miksi en sitten käyttäisi sitä myös morsiuskimpussa.

   Poista
 2. Komppaan kyllä nyt miestäsi noiden bling-bling kimppujen osalta =) No ei ehkä ihan hirveitä, mutta ottaen huomioon sun super ihanan puvun niin siinä oleva kimallus ei pääse oikeuksiinsa täysillä jos kimppu on noin pramea. Siispä pysy nyt vaan kultaseni yksinkertaisessa kimpussa! Ja unohda ne kukkakoristeet pöydistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oot kyllä ihan oikeassa, ihana niitä on katsella mutta voisi kuitenkin olla vähän liikaa..valkoista siis ja aitoja kukkia, niillä mennään :) Ja kukkia ei pöytiin tule, sen päätöksen sain jo tehtyä. Kynttilöitä vaan hirveästi ja muutama ekstrakiva juttu, näet sitten :)

   Poista
 3. Aivan mielettömän ihania kimppuja, varsinkin noi etsyn omat.. Miksi pitäis olla aitoja kukkia? Ja noi blingit, aaaah i love it ♥

  VastaaPoista
 4. Minäkin olen selaillut talvihäihin silkkikukkakimppuja ja noita blingivaihtoehtojakin. Pelottaa miten oikeille kukille käy jos on kamala pakkanen, noiden kanssa ei ainakaan ole sitä ongelmaa. Ja tuo kimppu säilyy yhtä hyvänä häiden jälkeenkin :)

  VastaaPoista