keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Boooooriiiingggg...





Ensimmäiseksi anteeksi pitkään jatkunut blogihiljaisuus. On vain tuntunut siltä, ettei ole ollut oikein mitään kirjoitettavaa. Hääsuunnittelu ei ole muutamassa viikossa edistynyt minnekään, edelleen odottelen tarjouksia juhlapaikoista. Eikä oikein voida edetäkään ennekuin saadaan tarjoukset ja lyötyä asioita lukkoon. Tämä taitaa olla se paljon puhuttu hääkyllästyminen, mistä eräs kanssamorsio Asianbride myöskin kirjoitti omassa blogissaan. Kyllästyttää, kyllästyttää ja vielä kerran kyllästyttää. Olen toki seuraillut muiden blogeja, mutta omia häitä ei ole tehnyt mieli suunnitella yhtään enempää. Noh, olihan tämä arvattavissa, suunnittelut aloitettiin jo hyvissä ajoin ja vieläkin on noin 11 kuukautta ennen h-hetkeä. Ehkä tämä tästä vähitellen taas iloksi muuttuu.. :)

Jotain mukavaakin on kyllä tapahtunut, pääsiäisenä saatiin pohjoisesta kauan odotettuja vieraita tänne iloksemme, nimittäin kaasoni ja hänen suloinen 1-vuotias kummipoikani lensivät pääsiäisen viettoon. Touhua ja tohinaa riitti ja aika meni ihan mieletöntä vauhtia, on se kumma että kun jotain odottaa niin aika matelee, mutta sitten päivät vaan vilahtelevat ohi kun mielellään ajankulua jarruttaisi. Toivottavasti taas nähdään pian, tulevana kesänä tällä morsiolla pitäisi olla ihan kunnon kesälomakin joten ehkä suunnistamme vuorostamme pohjoisen suuntaan.

Pääsiäisenä morsiusdieetti ( meinasin vahingossa kirjoittaa norsudieetti, hih :) ) repesi myös ihan täydellisesti, ahdoin napaani kaikkea mahdollista herkkua ja sen kyllä nyt huomaa. Onneksi paino ei noussut kuin reilun kilon, mutta ai että oli eilen tuskaa lenkkeillä se sama reitti mikä aiemmin meni tuosta noin vain. Tänään siis suuntana taas lenkkipolku, ja syömiset on myös laitettu tiukemman syynin alle. Laskeskelin että juhannukseen on se 2,5 kuukautta aikaa, ja ajattelin laittaa kunnianhimoisen tavoitteen: -7 kiloa siihen mennessä. Saas nähdä miten onnistuu, mutta motivaatiota löytyy kyllä enemmän kuin pienestä pitäjästä tuon pääsiäisen jälkeen. Raportoin sitten myöhemmin miten morsion käy.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti