sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Häähärpäkkeitä

Virallisesti häähärpäkkeiden (kuten kaikkia häihin liittyviä somisteita yleisesti kutsun) kerääminen on nyt sitten alkanut. Tähän mennessä olen aika mestarillisesti onnistunut kiertämään kaikki somistus-, asuste- ja häätavaraliikkeet melko kaukaa, mutta vähitellen taitaa olla aika alkaa keräilemään tarvittavaa rekvisiittaa kokoon. Tässä asiassa minua auttoi ihanainen kaasoni, joka toi tuliaisena minulle tällaiset:



Aivan iiiihanat sukkanauhat! Ja kuinka söpösti paketissa olikaan sekä sukkanauhan heittoa varten oma että morsiamelle ihaka omaksi erillinen nauha. Sopivasti blingiä ja valkoiset, siitä tämä morsian tykkää. Nyt on sitten jotain uutta (puvun kanssa) kasassa, vielä täytyisi löytää jotain sinistä, lainattua ja vanhaa..käykö vanha morsian vanhasta? ;) Sinisestä ei ainakaan ellei satu olemaan sukua smurffeille..

Oikeasti olen ajatellut keskittää somisteiden etsimisen joulun tienoille, häihimme tulee nimittäin värisävyinä valkoista ja hopeaa, ja tähän vuoden aikaan oikeanlaisten koristeiden ja kynttilöiden etsiminen on vähän hankalaa. Viime joulun alennusmyynneistä katselin jo vähän sillä silmällä kaikkea, ja huomasin että kannattaa olla hyvissä ajoin ennen joulua liikenteessä, alennusmyynteihin asti nimittäin ei paljoa tavaroita ainakaan täällä meillä jäänyt. Ja varsinkin kun haluan juuri tietynlaiset koristeet ja somisteet. Onneksi tässä on vielä jokunen kuukausi armonaikaa jäljellä ennenkuin nurkat alkavat täyttyä pahvilaatikoista ja pussukoista..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti