lauantai 2. kesäkuuta 2012

The Puku

Iiiikkk, nyt se on tullut. Nimittäin The Puku on saapunut liikkeeseen. Vähänkös jännittää, eikä vähiten se että tilasin yhtä kokoa liian pienen puvun enkä ole nyt olenkaan varma mahtuuko se päälle..menen sovittamaan pukua vasta tuossa heinäkuun puolella, en vain yksinkertaiseti ehdi ennen sitä ja toisaalta saan hieman armonaikaa karistaa pari kiloa lisää..Mutta joka tapauksessa nyt on tullut aika paljastaa puku joten olkaatte hyvät arvon rouvat tai tulevat sellaiset, tässä se on:

Blue By Enzoanin Calistoga. Vei sydämeni jo ennen sovitusta, eikä vertaistansa löydy maan päältä. Voi kun tulisi jo se päivä kun saan pukea tämän ihanuuden ylleni :)

3 kommenttia:

  1. Voi eikä! Mun unelmapuku! Oot onnentyttö kun tuon saat päällesi :) Oliko noita jossain liikkeessä sovitusmallina vai jouduitko tilaamaan kokeilematta mittatilauksena? Meilläpäin noita ei oo kuin mittatilauspukuina :( ja koko pukuhomma kaatu siihen, että mun kroppa vaatii nyörikiinnityksen leveän rintakehän ja pienten rintojen takia :D kyllä ketuttaa..

    VastaaPoista
  2. On aivan selvä asia, että puku istuu kuin nakutettu sulle <3

    VastaaPoista